Tolmácsolás és fordítás német cégalapítás és bírósági lejárások során

Mint minden szakterületnek, a jogi fordításoknak is megvannak a sajátosságai: a rendelkezésünkre bocsátott dokumentumok bizalmas kezelése, a jogi szakterminológia pontos és konzisztens alkalmazása, valamint a már meglévő, a célnyelvben létező és elterjedt szakkifejezések hatékony használata mind ezek közé tartoznak. A szinte minden eshetőséggel számoló titokvédelmi megállapodásunk, a nemrégiben beszerzett és alkalmazott legmodernebb CAT (Computer Aided Translation) technológia és a már megjelent nemzetközi és magyar jogi szótárak hatékonyan segítik munkatársainkat a fenti célok megvalósításában.

Amennyiben Önnek szüksége van a német nyelvterületen fordítóra, tolmácsra, akkor társaságunk szívesen áll az Ön rendelkezésére. Fordítóink és tolmácsaink a német bíróság által felesketett tolmácsok illetve fordítók. Az általunk készített dokumentációkat a fordítást követően hitelesítjük, mellyel igazoljuk, hogy a dokumentáció fordítása hiteles fordítás. Ezzel a hitelesítéssel ellátott irat Németországban minden hivatali és egyéb eljáráshoz felhasználható lesz.

Ajánlatkérés

További oldalak:

Német cégalapítás Virtuális Iroda / Büro Service Könyvelés / Adótanácsadás

Rólunk

Közel 20 éve dinamikusan növekvő, professzionális, ügyélközpontú szemlélettel rendelkező, a német gazdasági jogterületre specializálódott jogi tanácsadó iroda vagyunk, melynek alapítója és vezetője Dr. Bokodi Tibor. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkező, szakmailag elismert, kiváló szakemberek, akik magas szintű, innovatív jogi megoldásokkal segítik a magyar vállalkozások német piacra lépését.  

Szolgáltatások