Rólunk

Szakértő csapatunk tagjai

Az irodát 1996. évben Dr. Bokodi Tibor alapította. Az iroda 2000. évi átalakulást követően, az iroda tiszta fogalmi és stratégiai irányvonalat követve tevékenykedik, melynek során átfogó, komplex és aktív jogi tanácsadást nyújtunk a magyar kis-, és középvállalkozások számára a magyarországi és németországi jogszerű és eredményes piacra kerülésük érdekében.

Az elmúlt 20 év tapasztalata alapján jól ismerjük a tipikus feladatokat és kihívásokat, ezért speciálisan az ügyfeleink igényeihez igazított egyéni és személyre szabott jogi megoldásokat dolgozunk ki.

Irodánk fontosnak tartja a folyamatos szakmai fejlődést és a jogszabályok naprakész ismeretét, ezért munkatársaink folyamatos képzéséről gondoskodunk.

Hisszük, hogy a sikeres tanácsadáshoz nélkülözhetetlen a bizalom, melynek alapját a szakmaiság, a tanácsadóink, valamint szaktanácsadóink kimagasló kompetenciája garantálja.

Irodánk ügyfélkörét a sokszínűség jellemzi a természetes személyektől a kis- és közepes vállalkozásokon át a nagyvállalatokig. 

Ügyfeleink profilja olyan németországi vállalatok, melyek a kereskedelem, az építőipar, az egészségügyi szolgáltatás, az ingatlanfejlesztés, a szállodaipar, az autóipari beszállítás, valamint a pénzügyi szektor területén tevékenykednek. Ezen kívül ügyfeleink közé tartoznak olyan német egyéni vállalkozók is, akik a legkülönfélébb kereskedelmi és szolgáltatási területen tevékenykednek.

A hatékonyság maximalizálása érdekében a legújabb informatikai rendszereket és technikai megoldásokat használjuk, ezzel is hozzájárulva a megbízások professzionális ellátásához.

Nemzetközi szinten szolgáltatásainkat velünk együttműködő tanácsadó irodák világszintű hálózata egészíti ki.

A tanácsadó irodát 2000. év óta Dr. Bokodi Tibor vezeti.

Dr. jur. Bokodi Tibor

jogász MSc, adótanácsadó, nemzetközi adószakértő 

Tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végezte. Alapítója és 22 éve vezetője az irodának.

NYELVTUDÁS

magyar, angol, német

Neubauer Albert

Bajor állami igazságügyi fordító

Tanulmányait a Technische University Ilmenau (Thüringen, Deutschland) végezte. 2010-ben csatlakozott az irodához.

NYELVTUDÁS

magyar, német

További kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!