Székhelyszolgáltatás

Béreljen cégének impozáns irodacímet a Bajor fővárosban Münchenben és a használja ki emelt szintű virtuális iroda és székhelyszolgáltatásunkat most kedvezménnyel!

Székhely és virtuális irodaszolgáltatásunk tartalmi elemei:

  • Irodaházban bejelentett prémium müncheni üzleti cím
  • Irodánkat törvényes székhelyként használhatja, amit az adóhivatal elismer
  • Postai küldemények és csomagok átvétele és továbbítása
  • Automatizált kapcsolattartás a könyvelővel, adattovábbítás
  • Munkaasztal és tárgyaló bérlése individuálisan órákra, napokra, hetekre
  • Napi/Heti/Havi postai továbbítás az Ön részére
  • Helyi (városi) telefonszám biztosítása, bármilyen telefonszámra átirányítással
  • Leveleinek eléréséhez titkosított Cloud szolgáltatások
  • Telefonos titkársági szolgáltatások, Call-center
  • Tárgyalások ideje alatt catering
 
Mindez már havi 130,00 EUR-tól elérhető! 
Megrendelés esetén a szolgáltatásokat 24 órán belül aktiváljuk Önnek! 
 
Fontos tudni a német székhelyszolgáltatással kapcsolatban! 
Vannak olyan székhelyszolgáltatók, amelyek csupán egy postaládát biztosítanak székhelyszolgáltatásként és már a társasági szerződést is úgy készíttetik elő, hogy a saját nevük és címük van c/o megjelöléssel székhelyként rögzítve. Ez teljességgel szabálytalan. Még abban az esetben is, ha az alapításkor az adóhivatal nem észleli ezt a törvénytelenséget, szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy későbbi adóellenőrzés esetén az adóhivatal az adólevonási jogot el fogja vitatni és még a német adóalanyiságot is meg fogja kérdőjelezni.
  
Abban az esetben, ha irodánk szolgáltatásait veszi igénybe biztos lehet abban, hogy a jogszabályoknak megfelelő co-working székhellyel nem lesznek később sem gondok.
 
Székhelyszolgáltatásunk kedvező, mert: 
Minden Németországban bejegyzett vállalkozásnak állandó székhellyel kell rendelkeznie, azonban nem minden cégtevékenység esetén indokolt állandó saját irodahelyiség, és ott jelen levő munkatársak készenlétben tartása, ezért ügyfeleinknek, német cégük számára biztosított székhelynyújtási szolgáltatással egy átfogó szolgáltatási csomagot kínálunk saját müncheni irodánkban.

Jogszabálykövető, mert:

A német jogszabályok szigorú előírásokat támasztanak egy székhelyszolgálatot igénybe vevő vállalkozásnak. Mi a német jogszabályoknak megfelelően, a székhelyszolgáltatásunk részeként, az üzleti cím rendelkezésre bocsátásával egyidejűleg, munkavégzésre alkalmas irodát is biztosítunk ügyfeleinknek, tekintettel arra, hogy a német vállalatoknak olyan székhellyel kell rendelkezniük, ahol munkavégzésre alkalmas iroda áll rendelkezésre. 

Modern, mert:

Irodánk modern irodabútorokkal és kiválló technikai (telefon, fax, tárgyaló, fénymásolás, titkársági szolgáltatás) berendezésekkel felszerelt. 

Olcsó, mert:

Már az alapszolgáltatásunk is tartalmaz havi 6 óra ingyenes iroda-, és tárgyalóhasználatot, valamint az Ön német vállalkozása részére érkező postai küldemények fogadását, feldolgozását, továbbá az Ön részére egy titkosított Cloud rendszer használatával történő továbbítását. 

Többletszolgáltatás, mert:

Amennyiben Önnek szükséges, akkor készséggel nyújtunk fordítói vagy tanácsadási szolgálatást a postai küldemények tartalmával kapcsolatban.

Megbízhatóságot jelent, mert:

Igény esetén a cégnek helyi (városi előhívószámmal) telefonszámot biztosítunk. A bejövő telefonhívásokat átirányíthatjuk egy Ön által megjelölt telefonszámra, így németországi vezetékes bejövő hívásait akár mobiltelefonján is fogadhatja.

Biztonságos, mert:

Mi gondoskodunk az Ön postai küldeményeinek biztoságos tárolásáról és továbbításáról, mellyel Ön jelentős megtakarításokat érhet el, ami a társaság fenntartási költségeit jelentősen csökkenti.

Részletekért forduljon hozzánk bizalommal.

Rólunk

Közel 20 éve dinamikusan növekvő, professzionális, ügyélközpontú szemlélettel rendelkező, a német gazdasági jogterületre specializálódott jogi tanácsadó iroda vagyunk, melynek alapítója és vezetője Dr. Bokodi Tibor. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkező, szakmailag elismert, kiváló szakemberek, akik magas szintű, innovatív jogi megoldásokkal segítik a magyar vállalkozások német piacra lépését.  

Szolgáltatások