Impresszum

A weblap üzemeltetője

Elit Group 2000 Jogi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

1088 Budapest, Rákóczi út 25.
Tel: + 36 1 266 2002
Fax: + 36 1 266 3003
E-mail: info(at)elitgroup2000.hu
Nyilvántartását vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága (Budapest)
Cégjegyzékszám: 01-09-691006
Vezető tisztségviselő: Dr. Bokodi Tibor

A weboldal Adatkezelője és Üzemeltetője azonos.

Szerzői jogi nyilatkozat

A weboldal teljes tartalma az Elit Group 2000 Kft szellemi tulajdona, mely a szerzői jogokról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, szerzői jogvédelem alatt áll. Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a weboldal tartalmának részben vagy egészben (szöveg, grafika, fotó, audióanyag, videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolni, felhasználni, terjeszteni, feldolgozni, értékesíteni, kereskedelmi forgalomba hozni, tükrözni bármely módon újraközvetíteni, nyílt, vagy zárt adatbázisba lementeni. 

A weboldalon található tartalmak közlése, feldolgozása kizárólag a weboldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélyével és a forrás feltüntetésével történhet. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatóak meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. Nem szükséges engedély az idézéshez, azonban idézés estén a forrásra mutató linket kell elhelyezni, amely az eredeti tartalomra mutat. Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közléshez) a weboldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. 

A weboldal tartalmát, illetve annak részeit a látogatók személyes célra letölthetik, a képernyőn megjeleníthetik, kinyomtathatják, de azokat nem sokszorosíthatják. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a weboldal üzemeltetőjének írásbeli hozzájárulása szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető és polgári jogi következményeket von maga után, továbbá a weboldal üzemeltetője kártérítést és/vagy sérelemdíjat követelhet. 

Amennyiben a látogató a weboldalon, a weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, az üzemeltető jogosult a felhasználóval szembeni kártérítés követelésére. Ilyen esetben az üzemeltető minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

Közlési engedélyért kérjük vegye fel irodánkkal a kapcsolatot.     

Felelősségvállalás

A weboldalon található információk nem minősülnek jogi és/vagy adótanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre való felhívásnak. Az Elit Group 2000 Kft. weboldalain megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak. A weboldal tartalma rendszeresen frissítésre kerül, ennek ellenére a weblap üzemeltetője, a weblapon található információk helyességért, és a felhasználásból származó károkért semmilyen felelősséget nem vállal. A fentebb leírt félreértések, tévedések elkerülése érdekében, a weboldalon olvasott információk megerősítése, pontosítása érdekében, még a döntéshozatal előtt lépjen kapcsolatba irodánkkal.

Az Elit Group 2000 Kft. fenntartja a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére, megszüntetésére.   

Az Elit Group 2000 Kft. nem vállal felelősséget azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus, rendszerhiba, illetéktelen hozzáférésekből, az üzenetek esetleges módosulásából vagy más hasonló okból ered. 

A weboldalon szereplő linkek egy része más által üzemeltetett honlapokra mutat, melyek honlapok tartalmáért a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, továbbá kizárja felelősségét bármely, ezen weblapokon található információk felhasználásából eredő károk bekövetkezése esetén.