Német autóbiztosítások

Amennyiben Ön huzamossabb ideig Németországban tartózkodik, akkor a Magyarországon regisztrált gépjárművet Németországban is adófizetési kötelezettség fogja terhelni. Hosszabb németorszégi tartózkodás esetén célszerű Németországban forgalomba helyezett autót használni, ezáltal a sok hivatali kellemetlenséget is el lehet kerülni.

A német forgalombahelyezés során a gépjármű német rendszámtáblával kerül forgalomba és német kötelező biztosítással is kell rendelkezni.

Irodánk vállalja, hogy amennyiben autója forgalombahelyezésével és a biztosítás megkötésével kapcsolatos szolgáltatások vonatkozásában minket választ, akkor mi a legkedvezőbb német ajánlatot fogjuk Önnek megkeresni és ajánlani. 

Irodánk együttműködik több német vezető biztosítótársasággal, ezért legyen szó bármilyen gépjárműről, a kiváló biztosítási kapcsolatainknak köszönhetően a legkedvezőbb feltételeket harcoljuk ki az Ön számára.

Szolgálatásunk autóbiztosítás esetén

  • Halftlicht biztosítás (Kötelező biztosítás) 
  • Teilkasko biztosítás (Kötelező biztosítás+lopás elleni biztosítás)
  • Vollkasko biztosítás (Teljes körű biztosítás)
  • Forgalombahelyezés
  • Környeztevédelmi engedély regisztráció
  • TUV vizsga (műszaki vizsga)

Figyelem!
Amennyiben Ön rendelkezik magyarországi „bonus” igazolással, akkor azt elismertetjük a német biztosítóval, ezáltal Ön a továbbra is kedvezményes biztosítás díjat fog fizetni.

 

Rólunk

Közel 20 éve dinamikusan növekvő, professzionális, ügyélközpontú szemlélettel rendelkező, a német gazdasági jogterületre specializálódott jogi tanácsadó iroda vagyunk, melynek alapítója és vezetője Dr. Bokodi Tibor. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkező, szakmailag elismert, kiváló szakemberek, akik magas szintű, innovatív jogi megoldásokkal segítik a magyar vállalkozások német piacra lépését.  

Szolgáltatások