Referenciák

A MÜK Elnökségének a honlap tartalmáról szóló 2/2001 (V. 7) számú állásfoglalásának 3.4 pontja szerint a honlapon nem tüntethetők fel megbízóink, ügyfeleink.
Számunkra azonban éppen a referenciáink és megbízóink közzététele lenne a legjobb reklám, hiszen több mint 14 éves németországi munkánk során jelentősnek mondható ügyfélkört alakítottunk ki mind a kis- és középvállalkozások, mind pedig a nagyvállalatok körében.

Németországi tevékenységünk során elért sikereinket – az elmúlt több, mint 14 évben – nem csak a magyar, hanem német, angol, osztrák és svájci ügyfelink elégedettsége is bizonyítja.

Mivel tevékenységünk bizalmas jellegű ezért ügyfeleink nevét és a konkrét ügyeket nem tartalmazó referencialistánkat csak az ügyfeleink előzetes írásbeli engedélyével és csak az irodánkban a személyes konzultáció alkalmával mutathatjuk be.

Irodánk tagja a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarának, valamint az Industrie- und Handelskammer für München und Oberbayern-nak. Kamarai tagságaink és referenciáink biztosítják Önöknek azt a jogbiztonságot és nyugalmat, melyet szakértelmünk, tudásunk és tapasztalatunk révén Önnek átadunk! 

Ugyanakkor partnereink és kialakult ügyfélkörünk segítségével garantált és sikeres a cégalapítás és működés egyaránt. A gazdaság életben elismert, jó hírnévvel rendelkező ügyfélkörünket rendelkezésére bocsátjuk – amennyiben Ön is már regisztrált ügyfelünk – ezzel is elősegítve egy új tagállamban való cégalapítást követően a sikeresebb üzleti kapcsolatok kialakítását.

Forduljon hozzánk bizalommal ha megbízható, komoly üzleti partnert keres vállalkozása számára!

Ajánlatkérés

Rólunk

Közel 20 éve dinamikusan növekvő, professzionális, ügyélközpontú szemlélettel rendelkező, a német gazdasági jogterületre specializálódott jogi tanácsadó iroda vagyunk, melynek alapítója és vezetője Dr. Bokodi Tibor. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkező, szakmailag elismert, kiváló szakemberek, akik magas szintű, innovatív jogi megoldásokkal segítik a magyar vállalkozások német piacra lépését.  

Szolgáltatások