Székhelyszolgáltatás - Büro Service - 100,00 €/hó-tól


Minden Németországban bejegyzett cégnek és vállalkozásnak állandó székhelyet kell igazolnia, azonban nem minden cégtevékenység esetén indokolt állandó saját irodahelyiségek és ott jelen levő munkavállalók/munkatársak készenlétben tartása, ezért ügyfeleinknek német cégük számára biztosított székhelynyújtási szolgáltatással egy átfogó szolgáltatási csomagot kínálunk saját irodánkban.

A székhely igazgatási szolgáltatásunknak része egy üzleti cím rendelkezésre bocsátása. Tőketársaságoknak és személyegyesítő társaságoknak is - a hatályos német szabályozás szerint - olyan székhellyel kell rendelkezniük ahol munkavégzésre alkalmas iroda áll rendelkezésre. Ezért már alapszolgáltatásunk is tartalmaz havi szinten bizonyos mennyiségű irodahasználatot tárgyaló használattal kombinálva. Irodánk reprezentatív modern bútorokkal berendezett, kiválló technikai (fax, telefon, fénymásolás, titkársági szolgáltatás, hideg, meleg italok) berendezésekkel felszerelt.  A részletekről és szolgáltatási csomagjainkról kérje tájékoztatónkat és ajánlatunkat. 

Már az alap székhelyszolgáltatás részeként az Ön német cége részére érkező postát fogadjuk az Ön cégének nevében. Az így beérkezett postai küldeményeket elekronikusan, faxon vagy postán továbbítjuk az Ön által megadott módon, magyar vagy bármely más címre és adott esetben szívesen adunk fordítási segítséget ill. tanácsot a posta tartalmával kapcsolatos teendőkben.

Külön kérésre a cégnek saját városi telefonszámot biztosítunk és ugyancsak kérésre átirányítjuk ügyfelünk telefonhívásait ill. faxküldeményeit, ezáltal ügyfeleink német cégének bejövő hívásait ill. faxküldeményeit akár mobilltefonszámán is fogadhatja.

Müncheni irodánkba bejelentheti válllalkozását és irodánk szolgáltatási csomagjai közül választhat igényeinek megfelelően.

Mi gondoskodunk az Ön postai küldeményeinek továbbításáról, az Ön igényeinek megfelelően, mellyel ügyfeleink jelentős megtakarításokat érhetnek el, ami a társaság fenntartási költségeit jelentősen csökkenti. Emelt szintű szolgáltatási csomagjaink rendelkeznek telefon- és Fax-Service-el (Faxszolgáltatás), E-mail-Service-el (E-mail-szolgáltatás), az Ön igényeinek megfelelően. 

Nem szükséges Önnek egy teljes irodát üzemeltetni annak minden szükséges eszközeivel vagy ha egyszerűen csak nem teheti meg, hogy fenntartson egy komptett irodát teljes felszerelésével Németországban, akkor ez a szolgáltatás Önnek szól!

Megrendelés esetén Post-, Fax-, Mail szolgáltatásunkat 24 órán belü aktiváljuk Önnek!

Amennyiben igénybe veszi irodaszolgáltatásunkat szükség esetén cégének vagy vállalkozásának magyar nyelvű könyvelőt és adótanácsadót is biztosítunk!

Székhelyszolgáltatásunk keretein belül vállaljuk:

  • 1 napon belül továbbítjuk elektronikusan a beérkező postai küldeményeket
  • reprezentatív irodán székhelycímként való rendelkezésre bocsátását
  • postai küldemények átvételét, továbbítását,
  • havi 6 óra időtartamban tárgyaló és munkahely használatát
  • igény szerit napi/heti/havi postai küldemény továbbítást postai, eMail, vagy fax útján
  • városi telefonszám biztosítását, igény szeinti átirányítással 

A könyvelés / adótanácsadás címszavak alatt részletesen tájékozódhat arról, hogy hogyan biztosítjuk német cégének folyamatos adminisztrációját és készítjük el az esedékes adóbevallásait, valamint nyitó és éves mérlegeit.

Ajánlatkérés 
Német cégalapítási, képviseleti (székhely) kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

További oldalak:


Német cégalapítás | Virtuális iroda / Büro Service | Könyvelés / Adótanácsadás  

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                       

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                             Budapest - München - London
 

                               Copyright 2000-2014 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe