Német cégautó vásárlása / használata

Segítséget nyújtunk Önnek abban, hogy német rendszámú autót vásároljon néhány napos ügyintézési idő alatt amellyel, Ön jelentős kiadásokat – akár 40% -ot megtakaríthat. (Amennyiben Ön németországi vállalkozás tagja igazgatója vagy alkalmazottja és a munkavégzéséhez szükséges a céges autó használata) 

Segítünk Önnek gépkocsivásárlás során az alábbi szolgáltatásokban

  • forgalomba iktatás
  • magyar rendszámú gépkocsi német forgalomban helyezése (munkavállók részére)
  • gépkocsi biztosítás megkötésének ügyintézése
  • egyéb biztosítási ügyintézés

Gépkocsi vásárlás FIGYELEM!!! Jogszabályváltozás 2011. szeptember 1-től!!

2011. szeptember 1-től jelentősen szigorodtak a külföldi rendszámú autók magyarországi használatának szabályai. Azok a cégvezetők vagy alkalmazottak akik a munkájuk során használják a céges autókat továbbra is használhatják a munkaadójuk által rendelkezésre bocsátott autókat, de csak szigorúan a munkájukhoz kapcsolódóan. Azok a személyek akik az gépjárművet munkába járáshoz használják a jövőben nem használhatnak külföldi rendszámú autót. Kivételes szabály, hogy amennyiben a Magyarországon töltött időhöz viszonyítva arányosan megfizetik a regisztrációs adót, továbbra is használhatják illetve vezethetik a külföldi rendszámtáblával ellátott autókat. A teljes jogszabály letölthető innen: http://elitgroup2000.hu/jogszabalyok_torvenyek

Ajánlatkérés 

Német autóvásárlással, finanszírozással, cégalapítással kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Kérdése van?
Szívesen válaszolunk Önnek!

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

További oldalak:
Német cégalapítás | Virtuális iroda / Büro Service | Könyvelés / Adótanácsadás

Rólunk

Közel 20 éve dinamikusan növekvő, professzionális, ügyélközpontú szemlélettel rendelkező, a német gazdasági jogterületre specializálódott jogi tanácsadó iroda vagyunk, melynek alapítója és vezetője Dr. Bokodi Tibor. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkező, szakmailag elismert, kiváló szakemberek, akik magas szintű, innovatív jogi megoldásokkal segítik a magyar vállalkozások német piacra lépését.  

Szolgáltatások