Német bankszámlanyitás

A német bankok – a bankszámla megnyitását megelőzően – előszerettel vizsgálják leendő ügyfeleit és annak gazdasági tevékenységét mielőtt engedélyezik részükre a bankszámla megnyitását. Ezen kívűl a bankszámla megnyitásának sok és viszonylag szigorú feltétele van melyeket a bankok eltérő módon, de viszonylag következetesen ellenőriznek. Éppen ezért Németországban a bankszámla megnyitásához  – legyen az privát vagy üzleti – szükséges néhány dokumentáció előzetes megléte ahhoz, hogy a bank megnyissa számlánkat.

 A német bankok általában a legmodernebb technikai megoldásokat kínálják ügyfelei részére legyen az on-line banking, telefon-banking vagy készpénz felvétele vagy készpénz befizetése ATM automatáknál.

Irodánk üzeleti kapcsolatban áll német vezető bankokkal, melynek során számláját a legcsekélyebb dokumentumszükséglettel, rövid határidővel és díjmentes számlanyitási díjjal megynyitjuk Önnek bankszámláját, legyen az üzleti vagy privát bankszámla.

Szolgáltatásaink direkt szolgáltatások, tehát semmilyen egyéb közvetítő cég szolgáltatásait nem vesszük igénybe. A számlanyitással kapcsolatos teendőket müncheni irodánk direkt végzi. 

Ajánlat kérése

 
Német üzlei és privát bankszámlanyitási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

További oldalak:

Német cégalapítás Könyvelés / Adótanácsadás Jogi garancia 

Rólunk

Közel 20 éve dinamikusan növekvő, professzionális, ügyélközpontú szemlélettel rendelkező, a német gazdasági jogterületre specializálódott jogi tanácsadó iroda vagyunk, melynek alapítója és vezetője Dr. Bokodi Tibor. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkező, szakmailag elismert, kiváló szakemberek, akik magas szintű, innovatív jogi megoldásokkal segítik a magyar vállalkozások német piacra lépését.  

Szolgáltatások