Tolmácsolás / Fordítás

 

Mint minden szakterületnek, a jogi fordításoknak is megvannak a sajátosságai: a rendelkezésünkre bocsátott dokumentumok bizalmas kezelése, a jogi szakterminológia pontos és konzisztens alkalmazása, valamint a már meglévő, a célnyelvben létező és elterjedt szakkifejezések hatékony használata mind ezek közé tartoznak. A szinte minden eshetőséggel számoló titokvédelmi megállapodásunk, a nemrégiben beszerzett és alkalmazott legmodernebb CAT (Computer Aided Translation) technológia és a már megjelent nemzetközi és magyar jogi szótárak hatékonyan segítik munkatársainkat a fenti célok megvalósításában.

Amennyiben Önnek szüksége van a német nyelvterületen fordítóra, tolmácsra, akkor társaságunk szívesen áll az Ön rendelkezésére. Fordítóink és tolmácsaink a német bíróság által felesketett tolmácsok illetve fordítók. Az általunk készített dokumentációkat a fordítást követően hitelesítjük, mellyel igazoljuk, hogy a dokumentáció fordítása hiteles fordítás. Ezzel a hitelesítéssel ellátott irat Németországban minden hivatali és egyéb eljáráshoz felhasználható lesz.

Ajánlatkérés

További oldalak:

Német cégalapítás | Virtuális Iroda / Büro Service | Könyvelés / Adótanácsadás

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                        

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                             Budapest - München - London
 

                               Copyright 2000-2014 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 


Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe