Referenciák

 

A MÜK Elnökségének a honlap tartalmáról szóló 2/2001 (V. 7) számú állásfoglalásának 3.4 pontja szerint a honlapon nem tüntethetők fel megbízóink, ügyfeleink.
Számunkra azonban éppen a referenciáink és megbízóink közzététele lenne a legjobb reklám, hiszen több mint 14 éves németországi munkánk során jelentősnek mondható ügyfélkört alakítottunk ki mind a kis- és középvállalkozások, mind pedig a nagyvállalatok körében.

Németországi tevékenységünk során elért sikereinket - az elmúlt több, mint 14 évben - nem csak a magyar, hanem német, angol, osztrák és svájci ügyfelink elégedettsége is bizonyítja.

Mivel tevékenységünk bizalmas jellegű ezért ügyfeleink nevét és a konkrét ügyeket nem tartalmazó referencialistánkat csak az ügyfeleink előzetes írásbeli engedélyével és csak az irodánkban a személyes konzultáció alkalmával mutathatjuk be.

Irodánk tagja a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarának, valamint az Industrie- und Handelskammer für München und Oberbayern-nak. Kamarai tagságaink és referenciáink biztosítják Önöknek azt a jogbiztonságot és nyugalmat, melyet szakértelmünk, tudásunk és tapasztalatunk révén Önnek átadunk! 

Ugyanakkor partnereink és kialakult ügyfélkörünk segítségével garantált és sikeres a cégalapítás és működés egyaránt. A gazdaság életben elismert, jó hírnévvel rendelkező ügyfélkörünket rendelkezésére bocsátjuk - amennyiben Ön is már regisztrált ügyfelünk - ezzel is elősegítve egy új tagállamban való cégalapítást követően a sikeresebb üzleti kapcsolatok kialakítását.

Forduljon hozzánk bizalommal ha megbízható, komoly üzleti partnert keres vállalkozása számára!

Ajánlatkérés

Irodánk tagja:

  

További oldalak:

Német cégalapítás | Könyvelés / Adótanácsadás | Virtuális Iroda / Büro Service | Kapcsolat

                                       

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                             Budapest - München - London
 

                               Copyright 2000-2014 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 


 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe