Német cégalapítás | Cégalapítás Németországban

Manapság a globalizált és kitágult világban egyre inkább előnyös és gyakran megkerülhetetlen a nemzetközi piacon való megjelenés. Az Európai Unió, mint egységes piac közül a német piac az egyik leginnovatívabb és egyben legnagyobb.

A német cégalapítással és német vállalkozásalapítással irodánk hozzájárul ahhoz hogy Ön gyorsan, precízen, hatékonyan és jogi valamit adóügyi támogatással legyen jelen a német piacon. Több európai országban, így Németországban is tapasztalt ügyvédekkel, jogtanácsosokkal, adó-, és pénzügyi szakemberekkel dolgozunk együtt és szolgáltatásaink mind saját szolgáltatások. A német cégalapítás és egyéb szolgáltatások során mi nem veszünk igénybe semmilyen olcsó "cégügynököket", "közvetítőket". A német cégalapítások során, valamint eddigi németországi tevékenységünk során elért sikereinket, 14 éves tapasztalatunk, referenciáink, magyar, német, osztrák és svájci ügyfeleink elégedettsége is bizonyítja. 

Széleskörű kapcsolataink és nemzetközi adózási szaktudásunknak köszönhetően nem csak a német cégalapítást, hanem cégstruktúrák, cégmanagement és egisztenciaépítés (Existenzgründung) tervezését, felállítását és kivitelezését is megvalósítjuk.     

Magyarul, németül és angolul beszélő csapatunk a német cégalapítás során GmbH vagy AG, azaz németországi Kft és Zrt. alapításában, valamint UG (Unternehmensgesellschaft) és GbR (Gesellschaft des bürgerichen Rechts) alapításában Németország egész területén, Münchentől Hamburgig, Berlintől Kölnig, az alapítási, bejegyzési és bejelentési eljárások, engedélyezés, adószám igénylés, (belföldi és közösségi) bankszámlanyitás, teljes körű átvállalásával és tanácsadással járul hozzá vállalkozása sikeréhez.

Székhelyszolgáltatás / Büro-Service és a Könyvelés / Adótanácsadás és német cégalapítás címszavak alatt részletesen tájékozódhat arról, hogy a német cégalapítás alapítás után hogyan látjuk el német cégének teljes körű adminisztrációját, anélkül, hogy Önnek az adminisztratív teendők miatt rendszeresen Németországba kellene utaznia.

Német Cégalapítás

Társasági formák:

GmbH | AG | UG | GmbH & Co.KG | GbR | OHG KG

GmbH alapítás

Egy német GmbH-nak számtalan lehetősége van Németországban. A német cégalapítást követően a németországi cég többek között autót vásárolhat, autót finanszíroztathat, kereskedhet, szolgáltathat, jogok és kötelezettségek alapnya lehet. A GmbH költségoldalán a különböző kiadások nagy mértékben leírhatók, így pl. egy személyautó vásárlása esetén visszaigényelhető a MwSt., de leírhatók költségként az üzemanyag, a biztosítási és az egyéb költségek is.

A német cégalapítás első lépésként alaposan meg kell tervezni németországi egzisztenciáját annak, aki német céget, német vállalkozást szeretne alapítani. A legfontosabb eldönteni a német cégalapítás során, hogy tevékenységét milyen jogi formában kívánja végezni. Ebben némi segítséget jelent, hogy a német gazdasági törvények közelítően megegyeznek a magyar cégtörvénnyel, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy számos sarkalatos ponton mégis különbözik a Magyarországon hatályos gazdasági szabályozástól. Ezért a német cégalapítás és működési engedélyezés ellentétben sok tévhittel egészen más módon történik, mint Magyarországon.

A német cégalapítási dokumentumok előkészítését követően, a német cégalapítási kérelemhez be kell szerezni az adójogi okmányokat, útleveleket. Tanácsos gazdasági számításokat, vagy jól átgondolt marketing vagy üzleti tervet csatolni. Ezt irodánk elkészíti Önöknek a német cégalapítás során díjmentesen.

Az üzleti tervet a német cégalapítás során a német hatóságok alaposan átvizsgálják, és ennek függvényében engedélyezik vagy utasítják el a német GmbH, UG, AG, GbR vagy KG bejegyzését. A társasági formákról bővebben itt olvashat. Egy rosszul felépített gazdasági marketingstratégia esetén a német cégalapítás során a GmbH alapítása, UG alapítása, AG alapítása vagy akár GbR alapítása során a cég működése ellehetetlenülhet már alapítás során, hiszen a szükségszerű engedélyek és regisztrációk nélkü a társaság nem kezdheti meg tevékenységét. 

Adózás szempontjából figyelembe kell vennünk, hogy Németországban névlegesen csekély mértékben magasabbak az adókulcsok, mit Magyarországon azonban a német adótörvény a költségek leírásában több és rugalmasabb lehetőséget kínál. Az adóalapot jelentősen csökkenti, hogy Németországban a vállalkozáshoz szükséges kiadásokat, beleértve a reprezentációs költségeket is, elismerik, természetesen a hihetőség határain belül. Ezért egy jól irányzott német cégalapítással Ön sok pénzt takaríthat meg! 

A német cégalapítás során egy német GmbH, UG vagy AG ügyes beruházásokkal lényegesen csökkenteni tudja a cég nyereségét, ez pedig a tulajdonosok személyi jövedelemadóját is előnyösen érintheti. A német cégalapítás során felmerülő adózási kérdésekkel kapcsolatban az Adózás Németországban menüpont alatt talál további hasznos információkat. Fontos tudnivaló, hogy a két ország között létezik kettős adózást elkerülő egyezmény, melynek értelmében a magyar állampolgároknak csak egyszer kell adózniuk.

A Székhelyszolgáltatás / Büro-Service és a Könyvelés / Adótanácsadás és német cégalapítás címszavak alatt részletesen tájékozódhat arról, hogy a német cégalapítás alapítás után, hogyan látjuk el német cégének teljeskörű adminisztrációját, anélkül, hogy ezért Önnek rendszeresen Németországba kellene utaznia.

További információkat olvashat a GmbH alapításáról itt.Tovább

Irodánk magyar nyelvű vezetése és ügyintézői, 14 éves német jogi- és gazdasági tapasztalattal, müncheni és budapesti képviselettel áll ügyfelei szolgálatában.

Mi tudjuk, hogy mi jelent egy új országban új vállalkozást nyitni, tudjuk, hogy mennyi nehézséggel kell szembenéznie annak akit nem megfelelő tanácsokkal látnak el.

Referenciák menüpontunkban olvashat arról, miszerint irodánk megbízhatósága, az Ön garanciája. 

Irodánk vállaja, hogy minden magyar és külföldi ügyfelének a teljes körű német cégalapítási és engedélyezési eljárást elvégzi, valamint ellátja Önöket hasznos tanácsokkal, információkkal ami segíti az Önök munkáját. A német cégalapítás, adótanácsadás és könyvelés, valamint a székhelyszolgáltatás, jogi- gazdasági és adótanácsadás társaságunknál együtt megtalálható. Szolgáltatásainkat nem csak német és angol nyelveken, hanem magyar nyelven is biztosítjuk ügyfeleinknek!

10 okunk van rá amiért minket válasszon.Tovább

Irodánk a német cégalapítás és könyvelés során az alábbi segítséget nyújtja:

 • gazdasági társaság alapítása ( GmbH, UG, AG, GbR, KG és további vállalkozási formák)
 • leányvállalat alapítása
 • önálló telephely bejegyzése (magyar társaság németországi működése)
 • magyarországi cég német fióktelephely nyitása 
 • kereskedelmi képviselet és kereskedelmi ügynökség alapítása
 • pénzügyi tanácsadás
 • gazdasági tanácsadás
 • banki tájékoztatás, bankszámla nyitása
 • iroda-service, (székhelyszolgáltatás, képviselet) bővebben itt
 • engedélyek ügyintézése (tartózkodási-, működési engedélyek)
 • könyvelés bővebben itt

 

Ajánlatkérés

Német cégalapítási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

További oldalak:
Székhelyszolgáltatás / Büro Service | Adómegtakarítás német cégautó vásárlása esetén | Cég adás-vétel

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes
írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                         

                             Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                               Budapest - München - London 

                 Copyright 2000-2014 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva

 

További oldalak:
Székhely | Bejegyzési garancia | Könyvelés | Német társasági formák

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe