Német bankszámlanyitás

 

 A német bankok - a bankszámla megnyitását megelőzően - előszerettel vizsgálják leendő ügyfeleit és annak gazdasági tevékenységét mielőtt engedélyezik részükre a bankszámla megnyitását. Ezen kívűl a bankszámla megnyitásának sok és viszonylag szigorú feltétele van melyeket a bankok eltérő módon, de viszonylag következetesen ellenőriznek. Éppen ezért Németországban a bankszámla megnyitásához  - legyen az privát vagy üzleti - szükséges néhány dokumentáció előzetes megléte ahhoz, hogy a bank megnyissa számlánkat.

 A német bankok általában a legmodernebb technikai megoldásokat kínálják ügyfelei részére legyen az on-line banking, telefon-banking vagy készpénz felvétele vagy készpénz befizetése ATM automatáknál.

Irodánk üzeleti kapcsolatban áll német vezető bankokkal, melynek során számláját a legcsekélyebb dokumentumszükséglettel, rövid határidővel és díjmentes számlanyitási díjjal megynyitjuk Önnek bankszámláját, legyen az üzleti vagy privát bankszámla.

Szolgáltatásaink direkt szolgáltatások, tehát semmilyen egyéb közvetítő cég szolgáltatásait nem vesszük igénybe. A számlanyitással kapcsolatos teendőket müncheni irodánk direkt végzi. 

Partnereink a teljesség igénye nélkül:

Ajánlat kérése

 
Német üzlei és privát bankszámlanyitási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

További oldalak:

Német cégalapítás | Könyvelés / Adótanácsadás | Jogi garancia 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                        

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                             Budapest - München - London
 

                               Copyright 2000-2014 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 


Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe