Követelések érvényesítése az EU területén belül és kívül


Irodánk további fő kompetenciája magyar ügyfeleink vállalati követeléseinek egész Európára kiterjedő érvényesítése bírósági és bíróságon kívüli úton. Know-how-nk ezen a területen magába foglalja a szükséges információáramlás biztosítását a követelés eredeti jogosultja és a követelés megszerzője között, mely kiterjed a követelés értékelése és érvényesítése szempontjából szükséges jogi és ténybeli információk megszerzésére.

Ide tartozik egyrészt az adósra vonatkozó esetleges csődeljárással kapcsolatos és a egyéb cégbírósági információ megszerzése a székhely szerint illetékes bíróságnál, másrészt a nemzeti jogok minden polgári jogi, végrehajtási eljárásra vonatkozó valamint büntetőjogi eszközének kimerítése az európai térségben.

Állandó munkakapcsolatban állunk intézményes követelésvásárlókkal, így ügyfeleink számára egyes, akár külföldön behajtandó követelések eladását is lehetővé tesszük. Szükségesség esetén partnereink segítségével felkutatást és információgyűjtést is végzünk az eredményes követelés érvényesítés lefolytatása végett.

 

További oldalak:
Német cégalapítás | Virtuális iroda / Büro Service | Könyvelés / Adótanácsadás

                                       

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                             Budapest - München - London
 

                               Copyright 2000-2014 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe