Könyvelés / Adótanácsadás 100,00 € / hó-tól


Az általános tanácsadás mellett tevékenységünk másik súlypontja ügyfeleink megbízásából kezelendő cégek számára nyújtott adó és üzleti tanácsadás, valamint a könyvelés. Vállaljuk német GmbH, UG, KG, AG, GbR társasági formák könyvelését, nyitó és éves záró mérlegének elkészítését, benyújtását az adóhatóság részére, könyvelői és adótanácsadói (könyvvizsgálói) jelentések elkészítését, bérszámfejtést. 

Vállalati adózás és könyvelés területére szakosodott magyar anyanyelvű munkatársaink biztosítják, hogy német cégének vezetése már az alapítástól kezdve megfeleljen a német jogi és adójogi előírásoknak és valamennyi rendszeres és eseti adóbevallását megfelelő formában és időben nyújtsa be az adóhatóság részére.

Német cégének magyar ügyvezetőjét folyamatos adó- és könyvelési tanácsadással is támogatjuk és elkészítjük cégének zárómérlegét is, ami a tulajdonosok és a mindenkori cégvezetők számára egyaránt garanciát jelent német cégük, mind adózási, mind igazgatási szempontból való jogszerű működésére.

Szolgáltatásaink az adózási területen:

 

►   Hazai és nemzetközi adójog
►   Adótervezés
►   Adóbevallások elkészítése
►   Fellebbezések
►   Képviselet adóhatóságok előtt
►   Éves mérleg elkészítése
►   Nyereség- és tőkeadó

 

►   Jövedelem- és vagyonadó
►   Általános Forgalmi Adó
►   Forrásadó
►   Egyedi, speciális adónemek
►   Örökösödési adó
►   Adóoptimalizálás

Forduljon hozzánk  bizalommal egy kötelezettségmentes ajánlattal kapcsolatban, és mi igényeinek megfelelően egy testreszabott ajánlatot juttatunk el Önnek, melyben tájékozódhat munkáink díjszabásairól és a lehetséges együttműködés egyéb feltételeiről.


Kérjük adja meg az adatait, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot. Az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik személy részére semmilyen formában. A kapcsolatfelvétel az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ajánlatkérés 
Német cégek könyvelésével kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

További oldalak:
Német cégalapítás | Virtuális iroda / Büro ServiceAdózás Németországban 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                             

                                                Elit Group 2000 Kft - International Business Service 
                                                               Budapest - München - London 

                                     Copyright 2000-2014 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe