Hírek

A német cégalapítás buktatói

2012-09-26
Tisztelt leendő németországi vállalkozók, munkavállalók!
 
Jelen tájékoztatónkkal arra kívánjuk felhívni a figyelmüket, hogy a mielőtt németországi egszisztenciájukat megalapozásában döntést hoznak akkurárusan járják körbe az alábbikat:
 
  • Győződjenek meg arról, hogy a gyakorolni kívánt tevékenység esetlegesen milyen engedélyek megszerzését teszik szükségessé Németországban, hiszen sok tevékenység külön engedélyköteles, vagy mesterlevélhez kötött tevékenység.
        
  • Győződjenek meg arról, hogy a választott vállalkozási forma, vagy társasági forma a legmegfelelőbb e az Önök részére.

  • Kérjék ki szakértő tanácsát abban, hogy a tevékenység gyakorlása során milyen jogi és adózással kapcsolatos kötelezettségeknek kell megfelelniük.

  • Nézzék meg, hogy a vállalkozás alapításban közreműködők milyen referenciával, milyen szakértelemmel rendelkeznek, mert a nem megfelelő szakértelem és a hozzá-nemértés miatt sajnos sok esetben késöbb - már a vállalkozás működése során - probléma léphet fel.
      
  • Nézzék meg, hogy ár-érték arányában milyen szolgáltatásokat kapnak.

  • Nézzék meg, hogy a külföldi vállalkozás működtetése során hol és milyen módon tudják - és főként milyen nyelven - a kapcsolatot tartani könyvelőjükkel, képviselőjükkel.

Készüljenek fel precízen a német válallkozásuk megalapítását megelőzően, válasszák ki a legmegfelelőbb szolgáltató irodát vállalkozásunk alapításához,  hogy késöbb elégedetten, csak a munkájukra koncentrálva tudjanak tevékenykedni Németországban!

Irodánk a fentiekben készséggel áll rendelezésükre.

Sikeres válallkozást és sok szerencsét kívánva,

Üdvözlettel

A Elit Group 2000 Kft csapata   
 


Fooldal
Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe